Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв»

Анотація

(UA) У статті обґрунтовано дидактичну цінність лабораторно-практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія приготування страв» і запропоновано алгоритм їх проектування.
(EN) The article is devoted to the substantiation of didactic importance of laboratorial practical studies in the scientific discipline «Technology of dish preparation» and the algorithm of its projecting was proposed.

Опис

Ключові слова

система підготовки студентів, професійні компетенції, технологія приготування страв, педагогічне проектування, лабораторний практикум, the system of training of students, professional competences, technology of dish preparation, pedagogical projecting, laboratorial practical training session

Бібліографічний опис

Царенко І. Л. Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв» / Ірина Леонтіївна Царенко // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 7, ч. 1. – С. 152-155.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced