Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта»

Анотація

(uk) У статті розглянуто деякі аспекти застосування інтерактивних технологій навчання під час викладання дисциплін професійної підготовки для студентів напрямку «Професійна освіта» за спеціальністю «Харчові технології».

Опис

Ключові слова

інтерактивне навчання, професійна освіта, харчові технології, ігрові технології навчання, интерактивное обучение, профессиональное образование, пищевые технологии, игровые технологии обучения

Бібліографічний опис

Гур’янова О. В. Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта» / Оксана Віталіївна Гур’янова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 32-39.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By