Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях

Анотація

(uk) В статті проаналізовано дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях; визначено особливості інтеграційних процесів в курсі «Товарознавство у ресторанному господарстві».
(ru) В статье проанализированы дидактические предпосылки использования интеграционных процессов в пищевых технологиях определены особенности интеграционных процессов в курсе «Товароведение в ресторанном хозяйстве».

Опис

Ключові слова

інтеграційний процес, товарознавство, харчові технології, взаємодія, зв’язки, интеграционный процесс, товароведение, пищевые технологии, взаимодействие, связи

Бібліографічний опис

Богомаз-Назарова С. М. Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях / Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 11-14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced