Перегляд за Автор "Tkachuk, Alisa Igorivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія"(ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2022) Ткачук, Андрій Іванович; Ткачук, Аліса Ігорівна; Tkachuk, Andrij Ivanovych; Tkachuk, Alisa Igorivna(uk) В статті розглянуто нові підходи до формування в учнів старшої школи уявлень з розділу "Фізіологія харчування" в галузі харчового господарства при профільному вивченні "Технологій" за спеціалізацією "Кулінарія". Визначено теоретичні та практичні основи подачі в умовах дистанційного освіти навчального матеріалу з питань значення збалансованого харчування і таких компонент їжі, як вітаміни, вітаміноподібні й мінеральні речовини, для організму людини.