Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткачук, Аліса Ігорівна"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Ескіз
    Документ
    Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія"
    (ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2022) Ткачук, Андрій Іванович; Ткачук, Аліса Ігорівна; Tkachuk, Andrij Ivanovych; Tkachuk, Alisa Igorivna
    (uk) В статті розглянуто нові підходи до формування в учнів старшої школи уявлень з розділу "Фізіологія харчування" в галузі харчового господарства при профільному вивченні "Технологій" за спеціалізацією "Кулінарія". Визначено теоретичні та практичні основи подачі в умовах дистанційного освіти навчального матеріалу з питань значення збалансованого харчування і таких компонент їжі, як вітаміни, вітаміноподібні й мінеральні речовини, для організму людини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Надіслати відгук
Логотип репозиторію COAR Notify