Царенко, Ірина ЛеонтіївнаTsarenko, Iryna2016-02-152016-02-152015Царенко І. Л. Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв» / Ірина Леонтіївна Царенко // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 7, ч. 1. – С. 152-155.https://dspace.cusu.edu.ua/handle/123456789/814(UA) У статті обґрунтовано дидактичну цінність лабораторно-практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія приготування страв» і запропоновано алгоритм їх проектування.(EN) The article is devoted to the substantiation of didactic importance of laboratorial practical studies in the scientific discipline «Technology of dish preparation» and the algorithm of its projecting was proposed.ukсистема підготовки студентівпрофесійні компетенціїтехнологія приготування стравпедагогічне проектуваннялабораторний практикумthe system of training of studentsprofessional competencestechnology of dish preparationpedagogical projectinglaboratorial practical training sessionПроектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв»Projecting of laboratorial practical works in the course of «Тechnology of dish preparation»Article