Гур’янова, Оксана ВіталіївнаГурьянова, Оксана Витальевна2016-09-142016-09-142015Гур’янова О. В. Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта» / Оксана Віталіївна Гур’янова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 32-39.https://dspace.cusu.edu.ua/handle/123456789/1691(uk) У статті розглянуто деякі аспекти застосування інтерактивних технологій навчання під час викладання дисциплін професійної підготовки для студентів напрямку «Професійна освіта» за спеціальністю «Харчові технології».(ru) В статье рассмотрены некоторые аспекты применения интерактивных технологий обучения при преподавании дисциплин профессиональной подготовки для студентов направления «Профессиональное образование» по специальности «Пищевые технологии».ukінтерактивне навчанняпрофесійна освітахарчові технологіїігрові технології навчанняинтерактивное обучениепрофессиональное образованиепищевые технологииигровые технологии обученияЗастосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта»Article