Богомаз-Назарова, Сніжана Миколаївна2016-09-142016-09-142015Богомаз-Назарова С. М. Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях / Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 11-14.https://dspace.cusu.edu.ua/handle/123456789/1690(uk) В статті проаналізовано дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях; визначено особливості інтеграційних процесів в курсі «Товарознавство у ресторанному господарстві».(ru) В статье проанализированы дидактические предпосылки использования интеграционных процессов в пищевых технологиях определены особенности интеграционных процессов в курсе «Товароведение в ресторанном хозяйстве».ukінтеграційний процестоварознавствохарчові технологіївзаємодіязв’язкиинтеграционный процесстовароведениепищевые технологиивзаимодействиесвязиДидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіяхДидактические предпосылки использования интеграционных процесов в пищевых технологияхArticle