Рудик, А. П.Дефорж, Ганна Володимирівна2018-07-112018-07-112018Рудик А. П. Визначення якості молочних продуктів за допомогою мікробіологічних досліджень / А. П. Рудик, Ганна Володимирівна Дефорж // Стратегії інноваційного розвитку природничих дисциплін: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Кропивницький, 22 березня 2018 р.) / ред. кол. Н. А. Калініченко [та ін.]. – Кропивницький, 2018. – С. 103-104.https://dspace.cusu.edu.ua/handle/123456789/3167ukбілкижиривуглеводисмакові якостідитяче харчування ТМ «Яготинське для дітей»молочнокислі бактеріїредуктазВизначення якості молочних продуктів за допомогою мікробіологічних дослідженьArticle